dvd bob de bouwer (bob en de keeper)

alle producten
|
2dehands producten
|
films, muziek en games
 » film op dvd

dvd bob de bouwer  (bob en de keeper)
dvd bob de bouwer (bob en de keeper)
Prijs:2.50EUR
ex btw:2.07EUR(btw 21%)
1 leverbaar
Voeg toe aan mandje

dvd bob de bouwer 5 avonturen         2dehands

titel bob en de keeper bevat aflevering bob en de keeper

                                                         bob en de dassen

                                                         dizzie gaat kamperen

                                                         de dieren van titus

                                                         sneeuwman scoop

speelduur 50 min

nederlands gesproken

alle leeftijden

bekent van ketnet

uitgebracht 2004 hit entertainment

Bob bouwt een trainingspark dat geopend gaat worden door de broer van mijnheer Meckers, die een beroemde keeper is! Dizzie wil met iedereen voetballen, maar niemand heeft zin om mee te doen. Hoe zou dat komen? Je ziet het in Bob en de keeper...

Als konijntjes alle sla uit het veldje van Boer Nijhof opeten, vraagt hij Bob een hek te bouwen. Alleen... de volgende onchtend is het hek weer stukgemaakt! Wendy komt erachter dat het hek een familie dassen tegenhoudt die naar de beek willen gaan. Zullen Bob en de dassen elkaar kunnen helpen?

Boer Nijhof heeft besloten een deel van zijn land om te toveren tot een camping, en hij vraagt Bob een doucheblok te bouwen. Als Bob aan Dizzie uitlegt waar de camping voor is bedoelt, wil Dizzie dolgraag samen met Muck een nachtje op de camping blijven. Bob vindt het goed, dus Dizzie gaat kamperen!

De burgemeester vraagt Bob of hij een kinderboerderij in de stad wil bouwen. Maar als hij bezig is, komt Bob erachter dat hij veel te weinig kippengaas bij zich heeft! Intussen komen Hector en Spud al aan met de dieren, die ontsnappen nu de hokken nog niet klaar zijn. Titus is de redder van de dag als hij als een echte herdershond in De dieren van Titus iedereen weer opspoort!

Scoop wil graag meedoen met de sneeuwpop wedstrijd, maar nu er overal sneeuw ligt, wordt hij steeds weggeroepen voor allerlei klusjes. Aan het eind van de dag staat hem een verrassing te wachten: iedereen in het dorp heeft samen een sneeuwman voor Scoop gemaakt. Zal hij toch nog winnen? Je ziet het in Sneeuwman Scoop!