dvd circuit 2 the final punch met o.a james lorenzo

alle producten
|
2dehands producten
|
films, muziek en games
 » film op dvd

circuit 2 the final punch
circuit 2 the final punch
Prijs:2.50EUR
ex btw:2.07EUR(btw 21%)
1 leverbaar
Voeg toe aan mandje

circuit 2 the final puch 2dehands

genre actie

engels gesproken

nederlands ondertititeld

hoofdrol olivier gruner, lorenzo lamas en michael blanks

speelduur 90 min

kijkwijzer 16

uitgekomen in 2002

De ondergrondse vechtclub The Circuit organiseert in de gevangenis Ogden tegen betaling barbaarse gevechten voor rijke beschermheren. Slachtoffers worden gedwongen met circuits kampioen Pike 'Ten strike' Roberts in de ring te gaan.

The Circuit floreert tot onderzoekend verslaggeefster Nicole Kent in the picture komt. Ze word in Pike cel gegooit, waar ze ruw onder handen word genomen en voor dood wordt achtergelaten.

Dirk Longstreet breekt in de gevangenis in om uit te vinden wie achter de aanval op Nicole zat. Hij weet de hulp van Max te krijgen zodat hij toegang krijgt zonder zijn identiteit te hoeven prijsgeven. Dirk doet zich voor als een gevangene en belandt onmiddellijk bij de vechtclub. Die geeft hem de kans een flink geldbedrag te verdienen door voor de gevangenisdirecteur te vechten. Dirk werkt samen met celgenoot Jack 'Black Jack' Jessop en vecht zichzelf een weg naar de harten van de gevangenen en de portemonnees van de rijke toeschouwers. Dirk doet alles wat de gevangenisdirecteur van hem wil en wacht af tot hij Pike te grazen kan nemen, nog voor hij wordt ontdekt... of vermoord...